Jom Berhimpun Mansuhkan ISA: 1 Ogos 2009

himpunan-mansuh-isa-010809

Mansuhkan ISA!

Jom Himpunan Mansuh ISA Handbill


Tags: , ,

Posts by

Posted on 11 July 2009. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0.

Read more articles posted by .

Read this first: LB Terms of Use

5 Responses to Jom Berhimpun Mansuhkan ISA: 1 Ogos 2009

  1. Ronnie Liu dilantik jadi mufti selangor baru, bacalah di http://kitaanakmelayu.blogspot.com

    kalau orang PAs tak sedar sedar lagi tak tahulah

    wahai orang melayu semua bersatulah

    http://kitaanakmelayu.blogspot.com/2009/08/ronnie

  2. bobo

    lawyer pun should declare their loyalty right?? no one wants a loose mouth anywhere, they are traitorous,,, dah lah lawyers at the best of time pun orang tak suka kan…

    ada banyak anjing yang perlu ditendang, nak tahu siapa mereka, bacalah blog ini

    http://kitaanakmelayu.blogspot.com/

  3. OhTB

    Is anyone inviting the Tun Sleepyhead as the honorable speaker to the Himpunan this coming 1st Ogos. He should be invited since he have publicly support the abolishing of ISA, would very much like to hear what he have to say some more and please do not forget to make him wear the "No ISA" T-shirt. # cheers to Tun Bodohwee.

  4. electra

    Eh…jom MANSUH MANSUH!!!

    MANSUHKAN ISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RAWR.

  5. E-otak

    Kalau pembantu rumah senang2 boleh ditekap dgn seterika dimuka dan badan, disuruh minum air kencing lebih kejam dari menjaga anjing peliharaan.. takde siapa nak suruh kerajaan minta maaf dari kerajaan Indonesia…Tapi bila ada khabar angin ada seorang rakyat China ditelanjangkan semua bising dalam Parlimen…dah buta mata kerana terlalu asyik berpolitik…